image alt text

Voor 14:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!

We use cookies!

Bezorgen

Levertijd
Als het gekozen product in voorraad is en je hebt voor 14:00 besteld, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Meestal heb je het pakketje dan de volgende dag in huis.

 

Zijn er bezorgkosten?
Het is mogelijk dat er (bezorg)kosten worden gerekend. Bij het betaalproces zie je een totaaloverzicht. De bezorgkosten zijn hier al in opgenomen. De bezorgkosten bedragen € 7,50 per bestelling. 

*Tijdens promotie acties kunnen de verzendkosten variëren.Houd rekening met de bezorgdrukte rond de feestdagen (1 december t/m 2 januari).

In de feestdagenperiode worden ontzettend veel artikelen besteld. Bezorgpartijen hebben het dan ook druk en kunnen daardoor niet alle pakketten op tijd leveren en kan er een vertraging ontstaan.

 

Is bezorgen buiten Nederland ook mogelijk?
Jazeker. Bij het opgeven van een bezorgadres buiten Nederland bieden wij je optie(s) aan hoe je je pakket kan laten bezorgen. De vervoerder en de bezorgkosten zullen worden aangegeven.


Niet thuis tijdens het afleveren?
Was je niet thuis toen onze vervoerder bij je aan de deur stond? Dan vind je een kaart in de brievenbus met daarop een bezorgcode.