image alt text

Voor 14:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!

We use cookies!

FAQ

 

Klantenservice – hoe bereik ik die?
Onderaan elke pagina vindt je, onder het kopje ‘contact’ al onze contactgegevens.

 

Algemene voorwaarden – waar vind ik die?
De algemene voorwaarden vindt je onder het linkje ‘Voorwaarden’ onderaan elke pagina.

 

Prijzen – zijn ze inclusief BTW?
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW. De berekening van de BTW zie je voor het afrekenen, bij het controleren van je bestelling.

 

Betalen – op welke manier kan ik dat doen?
Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden, deze kan je nalezen op de 'Betalen'-pagina.

 

Klacht – bij wie moet ik zijn?
Je kunt voor een klacht contact opnemen met onze klantenservice, of het retourformulier invullen. Je ontvangt zo snel mogelijk (binnen 5 werkdagen) een reactie.

 

Garantie – heb ik die?
Uiteraard zit er garantie op je aankopen. Jouw artikelen moeten voldoen aan de te verwachten kwaliteit. Bij ontvangst moeten de producten in perfecte staat zijn en voldoen aan de kwaliteitsnormen die wij van alle merken verwachten. Mocht het artikel niet aan deze kwaliteit voldoen, dan kun je contact met ons opnemen via ons contactformulier of met onze klantenservice via het telefoonnummer +31 (0)88-7127000.

 

Wat valt onder garantie?
Alle artikelen die wij aanbieden moeten gemaakt zijn van goed materiaal en hebben goede kwaliteit. Blijkt het materiaal niet aan deze eisen te voldoen? Of is het artikel niet goed geproduceerd? Dan maak je natuurlijk aanspraak op onze garantie. Kunnen wij het probleem niet verhelpen dan zullen wij overgaan tot het terugstorten van het aankoopbedrag.

Een product behoort geen gebreken te vertonen, die niet te verwachten zijn tijdens de te verwachten levensduur bij normaal gebruik. Heb jij problemen met een artikel, dan kun je contact met ons opnemen via ons contactformulier of met onze klantenservice via het telefoonnummer +31 (0)88-7127000.

 

Wat zijn de regels omtrent retourneren?
Bij een aanschaf via onze webshop heb je een gegarandeerd en onvoorwaardelijk recht van ontbinding van 14 dagen. Alleen onbeschadigde artikelen met origineel label en in een onbeschadigde en originele verpakking kunnen worden teruggezonden binnen 14 dagen na ontvangst. Cadeaubonnen kunnen niet worden geretourneerd. Bij retournering binnen 14 dagen zullen wij het volledige aankoopbedrag (incl. de eventuele oorspronkelijke verzendkosten) terugstorten.