image alt text

Gratis verzending boven de € 35,-

We use cookies!

Retourneren

Mag ik ruilen?
Mocht je een artikel willen ruilen voor een andere kleur of maat dan kan dat. De verzendkosten zijn wel voor je eigen rekening. Op ons retourformulier kun je aangeven welk artikel je wilt ruilen. Wanneer het artikel dat je terugstuurt bij ons terug is, sturen we je het nieuwe artikel toe. Houdt rekening met minimaal 7 dagen vanaf het moment dat je het artikel retourneert totdat het nieuwe artikel geleverd is. Let er goed op of het nieuwe artikel wel op voorraad is alvorens je de procedure start. Alleen ongedragen (uiteraard mag je passen) en onbeschadigde artikelen met origineel label en in een onbeschadigde en originele verpakking kunnen worden geruild (binnen 14 dagen na ontvangst).

 

Mag ik mijn aankoop ontbinden?
Bij een aankoop via onze webshop heb je recht van ontbinding van 14 dagen. Alleen ongedragen (uiteraard mag je passen) en onbeschadigde artikelen met origineel label en in een onbeschadigde en originele verpakking kunnen worden teruggezonden binnen 14 dagen na ontvangst. Bij ontbinding binnen 14 dagen zullen wij het volledige aankoopbedrag terugstorten.

 

Bij wie moet ik zijn?
Heb je een vraag, opmerking of klacht? Dan kun je direct contact opnemen met onze klantenservice via +31 (0)88-7127000 of je kunt ons contactformulier invullen. Wil je een artikel ruilen of terug sturen? Dat kan via ons retourformulier. Deze kan je hier downloaden. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.


Garantie ‚Äď heb ik die?
Uiteraard zit er garantie op je aankopen. Jouw artikelen moeten voldoen aan de te verwachten kwaliteit. Bij ontvangst moeten de producten in perfecte staat zijn en voldoen aan de kwaliteitsnormen die wij van alle merken verwachten. Mocht het artikel niet aan deze kwaliteit voldoen, dan kun je contact met ons opnemen via ons contactformulier of met onze klantenservice via het telefoonnummer +31 (0)88-7127000.

 

Wat valt onder garantie?
Alle artikelen die wij aanbieden moeten gemaakt zijn van goed materiaal en hebben goede kwaliteit. Blijkt het materiaal niet aan deze eisen te voldoen en/of vertoond het product gebreken, die niet te verwachten zijn tijdens de te verwachten levensduur bij normaal gebruik. Dan maak je aanspraak op onze garantie. Kunnen wij het probleem niet verhelpen dan zullen wij overgaan tot het terugstorten van het aankoopbedrag.
Heb jij problemen met een artikel, dan kun je contact met ons opnemen via ons contactformulier of met onze klantenservice via het telefoonnummer +31 (0)88-7127000.

 

Wanneer ontvang ik mijn geld terug van de ontbinding?
Wij doen ons best je zo snel mogelijk terug te betalen. Dit doen wij uiterlijk binnen 2 weken na ontvangst van het product + retourformulier. Vergeet niet een kopie van het verzendbewijs te bewaren.RETOURADRES
House of Products
Afd. retouren
Johan Enschedeweg 19
1422 DR UITHOORN