Baby geboren? Dat vier je natuurlijk met een mooi cadeau! Natuurlijk wil je dan dat de kersverse ouders het kraamcadeau nét zo mooi vinden als jijzelf. Maar welke cadeaus zullen goed in de smaak vallen bij de nieuwe papa’s en mama’s? Met vier HOP baby’s afgelopen halfjaar zijn we inmiddels deskundige op dit gebied, daarom hebben we voor de allerkleinste boefjes flink ons best gedaan om een top 5 van de allerleukste kraamcadeaus te selecteren!

Hieronder onze 5 favoriete kraamcadeaus:

#PAPERBAGS Paperbags zijn wat ons betreft de beste uitvinding ooit! Designer Roos gebruikt ze door het hele huis en nu ook in de babykamer. Door het kleinste maatje een keer extra om te vouwen krijg je een klein bakje die ideaal is voor op de commode. 

#2 BABYBOEK Als de nieuwe ouders het boek nog niet hebben gekocht (of gekregen) tijdens de zwangerschap, dan is dit een perfect kraamcadeau! Het babyboek kan ingevuld worden vanaf de zwangerschap totdat het kindje 1 jaar is. Door de mooie omslag met de tekst "and so the adventure begins" is het ook een mooie eye catcher in de babykamer! Je koop het babyboek nu extra voordelig als set met de bijpassende milestonekaarten en de baby luier/toilettas.

PS: Ook leesboekjes zijn een ideaal kraamcadeau, boeken zijn belangrijk voor de ontwikkeling van het kind. Kies voor een boek met een mooie cover zodat deze ook mooi staat op de boekenplank. 

 

#3 VLAGGEN Vlaggen alleen voor feestjes? Wij vinden ze een perfect styling item in de babykamer, Designer Roos heeft hem 2 keer gekregen tijdens de kraamweek en dat vond ze helemaal niet erg! 1 heeft er een tijdje beneden voor het raam gehangen en nu hangt er één boven de commode en de andere bij de kledingkast. Wij vinden het een mooi blauw accent in de kamer zonder dat het hysterisch wordt! Een ideaal kraamcadeau dus om het nieuwe leven te vieren!

#4 (ALLES VAN) MIES EN CO Wij van HOP zijn groot fan van dit merk, ze hebben prachtige dekentjes en knuffels van zachte materialen. De speen knuffel is onze favoriet, handig en lief tegelijk! Ook de hydrofiel doeken van dit merk zijn een echte musthave voor aanstaande ouders, je kan er niet genoeg van in huis hebben!

#5 GROW CHART De baby ziet tot de leeftijd van 6 maanden vrijwel alleen maar het contrast tussen zwart/wit. Pas daarna ziet hij de mooie kleuren in zijn of haar kamer. Wij zijn daarom extra fan van de producten van Wee Gallery, zij gebruiken mooie monochroom dessins die in elke babykamer passen. Verras de kersverse ouders met één van de 4 meet wimpels voor de kleine. Door de monochrome kleuren past hij in elke kinderkamer en de kleine kan er nog lang van genieten! 

Meer inspiratie nodig? Lees dan ook de blog over de babykamer van designer Roos!