HOP -  toiletbag

Ken je de House of Products toilettassen al? Nee? Dan ga je heel gelukkig worden van deze travel musthaves! Ze zijn gemaakt van het tyvek, wat betekend dat ze super licht, mega sterk en wasbaar zijn. Tyvek zeg je misschien niet direct iets, maar als we zeggen “festivalbandjes” dan gaat er vast een lampje branden. De grootste toilettas hebben we extra groot gemaakt zodat de eeuwige frustratie over een niet passende haarlak of shampoo fles voorbij is! En mocht er onverhoopt iets zijn gaan lekken, dan was je het makkelijk weer uit. De toilettassen zijn verkrijgbaar in drie formaten (S-M-L) en in 2 kleuren: roze en grijs! Mocht je nog niet overtuigd zijn dan zetten we hieronder alle voordelen nog een keer op een rijtje:

HOP - baby toiletbag

Speciaal ontworpen voor alle papa’s en mama’s: de House of Products baby toilettas! Ideaal voor luiers, doekjes, crèmes en zonnebrand. De baby toilettas heeft naast een handvat aan de buitenzijde en kleine vakjes binnenin nog een divider waardoor schone en vuile spullen gescheiden blijven van elkaar. De tyvek toilettas is wasbaar tot 15 graden!

We hebben een baby roze toilettas en baby blauwe toilettas in de collectie!

La Cerise Sur Le Gâteau - toiletbag

Wij HOPPERS worden heel erg vrolijk van de mooie en kleurrijke toilettassen van La Cerise Sur Le Gâteau. Verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. Het katoen van de toilettas is erg dik waardoor de tas goed zijn vorm behoudt. Mocht er iets gaan lekken: no stress! De binnenzijde heeft een waterproof coating! Ook hebben ze net zoals de HOP toilettassen een perfect formaat voor al je toiletartikelen.