1

House of Products is niet alleen gespecialiseerd in stationery en gifts maar ook in inpakpapier, klik hier om naar onze B2B shop te gaan. HOP ontwerpt al haar producten zelf. We produceren graag met leveranciers die op een verantwoorde wijze haar papier inkoopt (FSC of Recycle) en die haar medewerkers op een humane wijze managen volgens de BSCI- certificering richtlijnen. 

Maar we kijken verder in onze keten, want we streven dagelijks naar optimalisatie. Zo recyclen we elke verzenddoos keer op keer, gebruiken we opvulmaterialen afkomstig van afgekeurde oude rollen inpakpapier en maken we geen gebruik van plastic bij het verpakken van de verzenddozen. En sinds 2018 zijn we voor 100% overgegaan op LED verlichting. 

Als partner van de organisatie Trees for All, proberen we onze footprint te verkleinen, het vergroenen van de aarde en de opslag hiervan. Wij planten bomen via het 1-2 programma, waarbij we één boom in Nederland en één boom in het buitenland planten. De teller staat inmiddels op meer dan 200 bomen.