Our visual princess – Dagmar Zaal – Het is een gezellige en gekke afdeling, waar luidkeels wordt meegezongen met foute nummers op de radio,

Het is weer tijd voor een mini-interview met een Hopper, deze week Dagmar. Zij is onze creatieve HOPPER die de mooiste plaatjes schiet!

Kan je jezelf in het kort voorstellen?
Ik ben Dagmar Zaal, 23 jaar en woon in Uithoorn, maar ik ben vaker te vinden bij mijn vriend in Amsterdam! Verder houd ik ontzettend van fotograferen en word ik heel blij van mooie spullen, lekker eten, een borrel en je kunt me vaak vinden op festivals.

Wat is je functie binnen HOP, wat zijn de dagelijkse bezigheden?
Ik werk als assistent designer op de art-afdeling. Elke dag ziet er voor mij anders uit, maar mijn bezigheden bestaan vooral uit het fotograferen van producten en maken van sfeerfoto’s, schrijven van (product)teksten, het onderhouden van de website, contact met bloggers, het maken van webmailingen en het beheren van de Social Media kanalen!

Wat vind je het leukste aan je werk?
Dat ik veel afwisseling heb in mijn werk en met creatieve mensen mag werken! Daarnaast vind ik het erg boeiend om te zien hoe mijn collega’s werken en ontwikkelen. Ook vind ik het mooi om te zien hoe een product ontstaat, hoe een team daaraan werkt met alle processen van dien en het uiteindelijk in mijn handen komt om er gave foto’s van te maken en te promoten op Social media en het te plaatsen op de webshop.

Met welke HOPPERS werk jij vaak samen?
Ik werk het meeste samen met Roos, wij hebben veel overleg samen. Het is een gezellige en gekke afdeling, waar luidkeels wordt meegezongen met foute nummers op de radio, humor in overvloed en er is ruimte voor eigen verhalen. Maarrrrr, er wordt ook hard gewerkt!

Wat is jouw favoriete product?
Dat zijn dan toch wel de opbergboxen, stylish verantwoord! En je kan er van alles in kwijt. En zo heb ik nog wel een lijstje… Ik kan niet kiezen!

Wat is je levensmotto?
Everybody needs inspiration. Of dat nou op het gebied is van werk of je manier van leven.

Wat je je favoriete website?
Pinterest, inmiddels een heel bekend creatief online platform. Ik kan me daar uren mee vermaken! Maar er zijn ook genoeg dingen buiten het internet waar ik inspiratie vandaan haal. Ik ben een groot fan van boeken, denk dan vooral aan grafische of fotografie boeken. Ze hebben een bewaarfunctie en hoe fijn de digitale wereld ook is, immers mijn werk, de tastbaarheid van boeken is altijd onbetaalbaar.

Hoe omschrijven collega’s jou in 3 woorden?
Ik ben bang dat ze mij een heel schattig meisje vinden... daarnaast rustig, spontaan en soms een tikkeltje gek, ik ga liever niet in op details… hahahaha!

Wat doe je het liefst op zondag?
Uitgebreid ontbijten met stip op nummer 1! En daarna de stad in om lekker te winkelen/lunchen of gewoon op het terras te zitten. Alhoewel ik ook niet vies ben van een Lazy Sunday, even helemaal niks… Netflix time!

Waar kan je echt niet zonder leven?
Muziek en mijn (iPhone)camera! Omdat je via muziek en beeld waardevolle momenten kan bewaren.

Wat wilde je als kind later worden?
Fotograaf, het leek mij fantastisch om de wereld rond te reizen en mooie foto’s te kunnen maken en de wereld te ontdekken.

Wat is de mooiste plek waar je bent geweest?
Ik wil nog heeeeeel veel landen bezoeken maar ik ben gek op Griekenland, en dan vooral de kleine eilandjes waar de zee net op een groot zwembad lijkt!

Mijn lunchtip:
Bruschetta met een zelfgemaakt soepje! Voor een goede Bruschetta kan je me trouwens ook echt wakker maken.