image alt text

Gratis verzending boven de € 35,-

We use cookies!

Betalen

Ontvang ik een factuur?
Uiteraard. In het betaal proces dien je een factuuradres op te geven. Is het bezorgadres hetzelfde als het factuuradres, dan wordt de factuur bij de bestelling gevoegd. De factuur wordt ook digitaal verzonden naar het opgegeven emailadres. Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.

 

Is de betaling bij houseofproducts.nl veilig?
HOP maakt gebruik van de meest veilige SSL technologie (Secure Socket Layer) om alle persoonlijke informatie te beschermen. SSL is de standaard voor betalingen via internet en wordt ondersteund door Firefox, Microsoft Internet Explorer en andere populaire browsers. SSL versleutelt gevoelige informatie voordat het over het internet verstuurd wordt.

 

KAN IK BETALEN NA ONTVANGST VAN DE PRODUCTEN?
AfterPay voert voor Houseofproducts.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Houseofproducts.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €350. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

 

Welke betaalmethoden kan ik gebruiken?
- iDeal - Paypal- EPS - Sofortbanking- AfterPay- Mastercard/Visa- Bancontact / Mister Cash